Zelftest:
Ben jij een fire starter?!

 
Welkom op onze website! Wil jij weten of deze website biedt wat jij zoekt? En of jij hebt what it takes om een beweging in een professionele context te starten? Doe de zelftest!


 

  1. Kriebelt het bij jou? Is er een idealistisch onderwerp waarover jij je opwindt of dat jou in hoge mate inspireert? Waarbij je wilde dat jouw bedrijf/organisatie/branche of stad hier grotere stappen in zou nemen?
  2. Heb je lange tijd gedacht dat je zelf gek was, maar heb je tegenwoordig steeds vaker het idee dat de wereld om je heen gek is?!
  3. Voel jij je weleens eenzaam en mis je een community van gelijkgestemde gekkies?
  4. Heb jij tijd over? (Hahaha, nee, natuurlijk niet. Dat heeft niemand!! Maar laten we in de gaten houden dat we niet te druk zijn om impact te maken.) Dus anders gezegd: ben jij bereid om werkzaamheden af te stoten of extra uren te maken om te kunnen werken aan die betere toekomst?
  5. Stel je eens voor: jij bent de fire starter… weet jij wie jouw eerste sparringspartner is?

 

Uitslag:

Heb jij 5 keer ‘ja’ geantwoord, dan is dit je destiny. Je bent een fire starter!! Dan is het niet anders… jij hebt het in je om een beweging in jouw professionele context te beginnen en je wilt vast snel aan de slag! Dan is deze website voor jou the place to be, met volop inspiratie en informatie, waar jij je hopelijk in zult herkennen en die jou vooruit helpt. Begin eens bij onze Principes. We denken dat je hier veel inspiratie zult vinden! Of zoek je praktische handvatten, kijk dan eens bij de Tips. Zoek je juist stof om kritische collega’s mee om de oren te slaan, kijk dan hier.

Heb jij 0 keer ‘ja’ geantwoord, dan zijn er voor jou vast nuttigere dingen om te doen dan het bekijken van deze website. Anderzijds, als je zin hebt om je in onze website te verdiepen, ben je uiteraard van harte welkom! Begin eens bij onze Principes. Misschien dat je hier toch geïnspireerd door zult raken! Of kijk eens bij de praktische handvatten, de Tips. Ben je nog sceptisch? Kijk dan hier.

Heb jij een paar keer ‘ja’ geantwoord, wees welkom en laat de inspiratie en informatie tot je doordringen! We denken dat je er veel aan zult hebben. En doe voor de grap na afloop deze zelftest nog eens. Misschien blijk je dan toch een fire starter! Wil je dit verder ontdekken? Begin eens bij onze Principes. We denken dat je hier veel inspiratie zult vinden! Of zoek je praktische handvatten? Kijk dan eens bij de Tips. Zoek je juist stof om je innerlijke skepticus tevreden te stellen, kijk dan hier.