De Club van 36

De Club van 36

Andersdenkende ondernemers, ambtenaren, planologen, groenmakers, kunstenaars, creatieven; allemaal verbinders die gaan voor een veerkrachtig en toekomstbestendig Rotterdam. Samen vormen ze de Club van 36, een belangrijke drijvende motor voor de beweging. En ohja, de club telt allang meer dan 36 leden.

De leden van de Club van 36 delen continu ideeën, kennis, projecten en contacten met elkaar. Een diverse club die zich verbindt rondom de ambitie om Rotterdam groener en klimaatbestendig te maken op een manier dat Rotterdam er ook gaver en sterker van wordt.

De Club komt samen bij informele koffiemomenten en georganiseerde Get Togethers. Hierin staan inspiratie, ontmoeting, uitwisseling en kennis centraal. Tussen de bijeenkomsten door is er een Whatsapp-groep om kennis en ideeën uit te wisselen, projecten onder de aandacht te brengen, vragen te stellen en mooie voorbeelden te delen. Deze appgroep is bijna continu on fire.

De Club van 36 laat zien hoe goed het werkt om intrinsiek gemotiveerde mensen bij elkaar te brengen. Hoe mensen vanuit totaal verschillende disciplines samenkomen met eenzelfde doel voor ogen. De voortdurende kennisdeling en verbinding werkt zeer stimulerend, en zo ontstaan er voortdurend nieuwe ideeën en projecten. Aan ieder tof voorbeeld dat we hier op Andsoitbegins.nl delen heeft wel iemand van de Club van 36 meegewerkt.